Σάκης Τανιμανίδης: Το μεγαλύτερο λάθος του με την Χριστίνα Μπόμπα και τα όνειρα για οικογένεια

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν είναι μόνο ένας πολύ γοητευτικός άντρας, αλλά κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει και ένας πολύ αγαπημένος παρουσιαστής. Αυτό οφείλεται, φυσικά, στην τεράστια επιτυχία που έκανε τόσο με το World Party και το Survivor, όσο και στο επικοινωνιακό του ταλέντο. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και θα παραμείνει για περίπου 6 μήνες, για τις ανάγκες παρουσίασης του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης.

Όμως, δεν είναι μόνος του στην εξωτική Καραϊβική, αλλά μαζί του βρίσκεται και η σύντροφός του Χριστίνα Μπόμπα, με την οποία ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, τον επόμενο Σεπτέμβριο, στην Σίφνο, με κουμπάρους τον Μίλτο Καμπουρίδη και την Μαρίνα Βερνίκου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου αποκαλύπτει το μεγάλο λάθος που έκανε με την Χριστίνα, αλλά μιλάει και για τα όνειρα που έχει για απόκτηση οικογένειας.

Τι πιστεύεις πως πήγε λάθος πέρσι και δεν θα ήθελες να το επαναλάβεις φέτος;

Έγιναν λάθη πέρσι. Το μεγαλύτερο λάθος,μάλιστα, ήταν που είπα στην Χριστίνα να έρθει εδώ για τρεις μόνο μήνες. Φέτος, δεν θα ξανακάνω αυτό το λάθος! Της είπα να έρθει εδώ για όλο το εξάμηνο. Για να μπορέσουμε κι εμείς να την παλέψουμε εδώ πέρα στα ξένα. Αυτή, βέβαια, έχει άλλη άποψη, θα έρθει λιγότερο όπως φαίνεται. Η ουσία είναι, πάντως, ότι προσπαθώ να μαθαίνω από τα λάθη μου και πρέπει να μου το αναγνωρίσεις αυτό (γελάμε).

Η δική σου ζωή πώς άλλαξε μετά την επιτυχία του περσινού παιχνιδιού; Πώς αξιοποίησες τον πολλαπλασιασμό της αναγνωρισιμότητάς σου;

Είναι συγκεκριμένοι οι τρόποι που μπορείς να αξιοποιήσεις την αναγνωρισιμότητά σου. Ή στις πολλές γυναίκες θα το ρίξεις -εγώ το έχω χάσει αυτό το χαρτί, το κρέμασα το «όπλο» μου εδώ και δύο χρόνια- ή στη ναρκισσιστική ικανοποίηση των selfies στον δρόμο που θέλει να βγάλει ο κόσμος μαζί σου – κι εδώ χάνουμε, αφού δεν είναι του στιλ μου. Οπότε, τι μας μένει; Μου μένει να χρησιμοποιήσω αυτή την αναγνωρισιμότητα κυρίως για να μπορέσω να συνεχίσω να κάνω τα πράγματα που αγαπάω, αλλα και κάτι που πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό: Να προσπαθήσω να είμαι ένα καλό παράδειγμα γι’ αυτούς που, θέλοντας και μη, με τρώνε οι άνθρωποι στη μάπα είτε στα social media είτε στην τηλεόραση.

Εκτός από τους γονείς σου και τη Χριστίνα, ποιοι άλλοι άνθρωποι πιστεύεις πως σε ξέρουν
καλά, Σάκη;

Θα σε εκπλήξει νομίζω η απάντηση μου, γιατί η αλήθεια είναι ότι με ξέρουν πολύ καλά όλοι όσοι με παρακολουθούν στην τηλεόραση από το «World Party» μέχρι και σήμερα. Επειδή δεν είμαι ηθοποιός ή τραγουδιστής, δεν έπαιζα ποτέ κάποιο ρόλο, και κυρίως με το «World Party» αυτό που φαινόταν στην τηλεόραση είναι ο πραγματικός μου χαρακτήρας. Ο Σάκης της τηλεόρασης είναι ο Σάκης της πραγματικότητας – καλός ή κακός, ο καθένας θα το κρίνει.

Πέρσι, μετά το «Survivor», ο Acun Ilicali παντρεύτηκε. Φέτος, θα είναι η δική σου σειρά;

Να μη χαλάσουμε την παράδοση. Είχαμε έναν γάμο μετά το περσινό «Survivor» να μην κάνουμε άλλον έναν και φέτος;

Εκείνο που μου έλεγες πέρσι, με τα πιτσιρίκια να παίζουν γύρω σου, μέσα στο σπίτι, συνεχίζει να υφίσταται ως εικόνα στο μυαλό σου;

Η ευτυχία είναι κάτι υποκειμενικό, ο καθένας την οραματίζεται διαφορετικά. Η δική μου εικόνα, λοιπόν, της ευτυχίας είναι αυτό που μόλις είπες: Εγώ με την Χριστίνα αγκαλιά σε έναν καναπέ και 4-5 πιτσιρίκια να κάνουν έναν πανικό μπροστά μας, που από τη μια σίγουρα δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς, αλλά από την άλλη είναι ο μόνος ουσιαστικός λόγος για να έχεις ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Όλα τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα μπροστά σε αυτή την εικόνα.

Read More

And More