Σάκης Τανιμανίδης: Mετά την πρόταση γάμου τραγούδησε με την αγαπημένη του! Δες το βίντεο

Όχι μόνο πάρτι- έκπληξη, αλλά ένα πάρτι γεμάτο εκπλήξεις ήταν εκείνο του αποχαιρετισμού στο Σάκη Τανιμανίδη! Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα συγκεντρώθηκαν για να… ξεπροβοδίσουν τον παρουσιαστή που ξεκίνησε για την αποστολή στον Άγιο Δομίνικο, όπου θα παραμείνει τους επόμενους πέντε μήνες, για τις ανάγκες του νέου reality show του ΣΚΑΙ, “Survivor”!

Ωστόσο, όπως πρώτο έγραψε χθες βράδυ το Tlife, και ο ίδιος ο Γιώργος είχε “μαγειρέψει” μια έκπληξη για τους αγαπημένους του, μιας και εν μέσω της χαρούμενης και συνάμα συγκινητικής βραδιάς, ζήτησε γονατιστός από τη σύντροφό του Χριστίνα Μπόμπα να τον παντρευτεί!

Σημερα καταλαβα ακομα μια φορα οτι την ευτυχια στη ζωη μας τη φερνουν οι ανθρωποι γυρω μας! Με αυτο το παρτυ εκπληξη (εκπληξουλες Χριστινακι μου?) λοιπον θελησαν να με αποχαιρετησουν οι φιλοι μου για τους 5 μηνες που θα λειπω για το Survivor στον Αγ Δομινικο!! Δεν εχω λογια να σας εκφρασω το ποσο θα μου λειψετε…γι αυτο θα σας πω ενα ΣΧΕΤΙΚΟ τραγουδι!! Μεγαλο ευχαριστω και στο καταπληκτικο ξενοδοχειο @radissonblupark για την φιλοξενια. #IWillSurvive #SurpriseParty #ImSoHAPPY #SeeUIn5Months #fwnaraNOT

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις



Εν μέσω δακρύων και μπόλικης μουσικής, μιας και στο πάρτι -πέρα από την “έκτακτη” πρόταση γάμου- το ενδιαφέρον μονοπώλησε το… καραόκε, ο 35χρονος Σάκης Τανιμανίδης ευχαρίστησε τους φίλους του για τη μαγική έκπληξη και τους αφιέρωσε το τραγούδι “I will survive”, το οποίο είναι ομολογουμένως ιδιαίτερα ταιριαστό στην περίσταση! Και βέναια το τραγούδησε μαζί με την μέλλουσα κ. Τανιμανίδη!

Αργότερα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: “Σήμερα κατάλαβα ακόμα μια φορά ότι την ευτυχία στη ζωή μας τη φέρνουν οι άνθρωποι γύρω μας! Με αυτό το πάρτι έκπληξη (εκπληξούλες Χριστινάκι μου;) λοιπόν θέλησαν να με αποχαιρετίσουν οι φίλοι μου για τους πέντε μήνες που θα λείπω για το Survivor στον Άγιο Δομίνικο! Δεν έχω λόγια να σας εκφράσω το πόσο θα μου λείψετε… Γι’ αυτό θα σας πω ένα ΣΧΕΤΙΚΟ τραγούδι!”.

I Will Survive #SakisTanimanidis #Survivor #DominicanRepublic #Top #Global #Life ##MissYou #Live #Love #WorldParty #WorldTraveler #LifeStyle #Music #inspiration #SurpriceParty #Hoteling #MakeMyCake #WorldWide @sakiswp

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης John Kagioulis (@johnkagioulis) στις

Read More

And More