Σάκης Τανιμανίδης: Μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε μαζί με τη μητέρα του! [pic]

Κοντά στους γονείς του βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Ο παρουσιαστής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και απολαμβάνει τη ζεστασιά του πατρικού του σπιτιού, ενώ περνάει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα, που του λείπουν πολύ και δεν τα βλέπει συχνά, όταν βρίσκεται στην Αθήνα ή ταξιδεύει μαζί με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα.

Ως λάτρης των social media, μάλιστα, ο ίδιος δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την διαμονή του στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Έτσι, λοιπόν, το βράδυ του Σαββάτου, μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε μαζί με τη μητέρα του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, οι δυο τους έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία πάνω από το τηγάνι με τα μπριζολάκια που ετοίμαζαν.

“Μαμίσιο μαγείρεμα πίσω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη!!…άξια ανεκτίμητη! Γιατί όπως λέει ο λαός: «ο καλύτερος σεφ του κόσμου είναι πάντα η μάνα σου!» #mother #manaeinaimonomia #mamasfood”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More