Σάκης Τανιμανίδης: Ο “Mr. World Party” έχει μεγάλη ζήτηση!

Ως γνωστόν το “World Party” τελείωσε! Τελείωσε ,όμως, και ο Σάκης Τανιμανίδης από τον Alpha; Ο δημιουργός της εκπομπής που όλοι λατρέψαμε εξακολουθεί να ανήκει στο δυναμικό του καναλιού της Κάντζας; Ανανέωσε το συμβόλαιό του μαζί τους;

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο Σάκης εξακολουθεί θεωρητικά να ανήκει στο δυναμικό του Alpha, όμως, δεν μπορώ να σας πω, πως και… ουσιαστικά, ισχύει το ίδιο. Με άλλα λόγια, αν και ο πολλά υποσχόμενος Σάκης διατηρεί άψογες σχέσεις με το κανάλι και βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις μαζί τους, δεν έχει προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Έτσι, τόσο το τι μέλλει γενέσθαι στην συνεργασία του με τον Alpha – η οποία και μετά τη μη αδειοδότηση του καναλιού βρίσκεται εντελώς στον αέρα -, όσο και το ποιο ακριβώς θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα, είναι δύο πράγματα για τα οποία κανείς δεν μπορεί να έχει αυτή τη στιγμή σαφείς απαντήσεις. Παρόλα αυτά, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο Σάκης συνεχίζει να σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του, γι ΄αυτό άλλωστε κι αναζητά νέα πρόσωπα για να ανανεώσει την ομάδα των συνεργατών του.

Άλλωστε, ο “Mr. World Party” ανέκαθεν είχε στραμμένο το βλέμμα του και στις τηλεοπτικές αγορές του εξωτερικού… Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, εννοείται πως υπάρχει κανάλι (ονόματα δεν λέμε τηλεοπτικές υπολήψεις για την ώρα δεν θίγουμε…) που πολιορκεί στενά τον Σάκη Τανιμανίδη.

Read More

And More