Σάκης Τανιμανίδης: Ποζάρει μαζί με του “παλαίμαχους” παίκτες του Survivor

Ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να είναι απασχολημένος πολλές ώρες με τα γυρίσματα του Survivor Ελλάδα Τουρκία, όμως όταν έχει ελεύθερο χρόνο απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο. Στο πλευρό του, το μεγαλύτερο διάστημα της παραμονής του εκεί, βρίσκεται η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα.

Πριν λίγες ημέρες παρακολουθήσαμε την είσοδο ορισμένων πρώην παικτών του ριάλιτι επιβίωσης μεταξύ των οποίων, η Έυη Σαλταφερίδου, η Μελίνα Μεταξά, ο Γιάννης Τσίλης, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και ο Πάνος Θεοδώρου. Εκτός από τους Έλληνες παίκτες, στο παιχνίδι επέστρεψαν και Τούρκοι παίκτες του περσινού Survivor.

Σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων, ο Σάκης Τανιμανίδης έβγαλε μια selfie με τους “παλαίμαχους” παίκτες του Survivor από την Ελλάδα και την Τουρκία. Ο γνωστός παρουσιαστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το ξεχωριστό στιγμιότυπο τη Δευτέρα σημειώνοντας στην ανάρτησή του στο instagram: “Οι «Παλαίμαχοι» βρίσκονται στον Αγ. Δομίνικο και έχουν κάνει ήδη… εντύπωση!! Τελικά το Survivor είναι σαν το ποδήλατο, δε το ξεχνάς ποτέ!”

Όλοι μαζί χαμογελάνε στο φακό!

Read More

And More