Σάκης Τανιμανίδης: Σε ποιον προορισμό του εξωτερικού ταξίδεψε μόλις για μία ημέρα; [pic,vid]

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι λάτρης των ταξιδιών! Σχεδόν κάθε μήνα, ο αγαπημένος παρουσιαστής μπαίνει στο αεροπλάνο για νέους και διαφορετικούς προορισμούς είτε για λόγους αναψυχής είτε για επαγγελματικούς σκοπούς. Μπορεί στα περισσότερα ταξίδια του να έχει παρέα τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα αλλά φαίνεται πως αυτή τη βδομάδα έκανε μια απόδραση στην Ευρώπη, χωρίς τη γυναίκα της ζωής του, η οποία έκανε γυρίσματα για το The Voice of Greece.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης ταξίδεψε για μόλις μία ημέρα στην πανέμορφη Κοπεγχάγη στην Δανία! Μπορεί να μην είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή του, ωστόσο κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να επισκεφτεί τα κλασσικά και πολυφωτογραφισμένα πολύχρωμα κτίρια της πόλης.

“Βρέθηκα μεσοβδόμαδα για μια μέρα στην Κοπεγχάγη 🇩🇰 και έκλεψα λίγο χρόνο για να επισκεφθώ τα πολύχρωμα κτίρια στο κανάλι του Nyhavn. I love this city! Στο ίδιο σημείο (λίγα μέτρα παραπέρα) είχα βγάλει και πάλι φωτό!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More