Σάκης Τανιμανίδης: Σοκαρισμένος από τις φωτιές που πλήττουν τη χώρα – “Μένει μόνο ένα τεράστιο γιατί”

Μουδιασμένο είναι το πανελλήνιο από τις εφιαλτικές στιγμές που ζουν χιλιάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι βλέπουν την πύρινη λαίλαπα να καίει τις περιουσίες τους. Ο Σάκης Τανιμανίδης παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και ως ενεργός χρήστης των social media δε διστάζει να πάρει θέση, εκφράζοντας την άποψή του.

Ο γνωστός παρουσιαστής – όπως και όλοι – είναι βαθιά στενοχωρημένος με όσα δυσάρεστα βλέπει να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του. Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο, στο οποίο φαίνονται οι κάτοικοι της βόρειας Εύβοιας να απομακρύνονται με καράβι από τις περιοχές τους, τη στιγμή που η φωτιά σκεπάζει τα σπίτια τους.

Δημοσιεύοντας το εν λόγω βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης σημείωσε: “Τα λόγια είναι περιττά για ότι συμβαίνει στη χώρα μας αυτές τις μέρες. Μένει μόνο ένα τεράστιο “ΓΙΑΤΙ”. Καλό θα είναι όμως να μείνουν τουλάχιστον και τα προφανή μαθήματα που μας έδωσε αυτή η μαύρη κατάσταση… (Βίντεο από το φέρι την ώρα που απομακρύνεται από την Εύβοια.)”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More