Σάκης Τανιμανίδης: Το άγχος και η αγωνία του για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα – Φεύγει τον Ιανουάριο για Άγιο Δομίνικο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χρίστινα Μπόμπα θα γίνουν γονείς. Η ανακοίνωση έγινε από τη Χριστίνα το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσω μιας τρυφερής ανάρτησης, ενώ στη συνέχεια ο Σάκης αποκάλυψε ότι περιμένουν δίδυμα.

Ο παρουσιαστής μίλησε χθες με τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία αποκάλυψε σήμερα στο Happy Day τα συναισθήματά του. «Μου εξέφρασε την τεράστια χαρά και ευγνωμοσύνη για το γεγονός, καθώς όπως φαίνεται και στο post έχουν δυσκολευτεί πολύ για να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Δε θα είναι εύκολο και από εδώ και πέρα γιατί ο Σάκης θα φύγει για το Survivor με το νέο έτος, οπότε η Χριστίνα θα μείνει πίσω. Δε μπορεί να ταξιδέψει λόγω εγκυμοσύνης και λόγω covid και από την άλλη κυοφορώντας τα δίδυμα θεωρείται μια εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου. Έχει τεράστιο άγχος και από τη μία μου λέει ο Σάκης ότι χαίρεται πάρα πολύ με αυτό που τους έχει συμβεί και από την άλλη δεν μου έκρυψε τους φόβους του, πόσο αγχώνεται και αγωνιά για το πώς θα είναι η Χριστίνα μόνη της όλο αυτό το διάστημα που θα λείπει. Έκλεισε τον τρίτο και μπήκε στον τέταρτο μήνα, που σημαίνει ότι θα έρθει τσίμα τσίμα ο Σάκης όταν γεννήσει η Χριστίνα. Θα έρθουν, από ό,τι καταλαβαίνω και οι γονείς της» είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ακόμα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η χαρμόσυνη είδηση είχε έρθει στα δημοσιογραφικά γραφεία πριν από 1,5 μήνα, και τότε επικοινώνησε με τον Σάκη για να τον ρωτήσει σχετικά. «Είναι από αυτές τις φήμες που πολύ θα ήθελα να είναι αλλά δεν είναι» της είχε εξομολογηθεί τότε ο Σάκης.

Δες όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο:

Read More

And More