Σάκης Τανιμανίδης: Το απίστευτο περιστατικό με έναν οδηγό ταξί στο Μαϊάμι! [vid]

Στο Μαϊάμι βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης για λίγες μέρες. Ο παρουσιαστής του “Survivor Ελλάδα Τουρκία” ξέκλεψε λίγο χρόνο από τα γυρίσματα του ριάλιτι και έκανε την βόλτα του, στο μαγευτικό αυτό μέρος. Ο Σάκης μάλιστα κατά την διάρκεια του ταξιδιού του δημοσίευε συνέχεια στιγμιότυπα στον λογαριασμό του στο Instagram, ενημερώνοντας έτσι τους θαυμαστές του για την καθημερινότητα του.

Πριν λίγες ώρες ο γοητευτικός παρουσιαστής κοινοποίησε ένα video και έδειξε την συνομιλία που είχε με έναν οδηγό ταξί. Συγκεκριμένα όταν ο οδηγός ρώτησε τον Σάκη από που είναι εκείνος προσπάθησε με λέξεις κλειδιά να του αποκαλύψει την χώρα μας αλλά οι απαντήσεις του οδηγού δεν ήταν αυτές που περίμενε να ακούσει.

Οι λέξεις “φέτα”, “Μύκονος”, “Μέγας Αλέξανδρος”, “Δώδεκα Θεοί του Ολύμπου” και “Γιάννης Αντετοκούμπο” δυσκόλεψαν τον οδηγό αλλά όταν άκουσε την φράση “οικονομική κρίση” κατάλαβε από ποια χώρα έχει καταγωγή ο Σάκης Τανιμανίδης.

“Μπορείτε να γελάσετε με την καρδιά σας με τις απαντήσεις του φίλου οδηγού, ο οποίος προσπαθεί να μαντέψει από ποια χώρα κατάγομαι!  Και στη συνέχεια να βάλετε τα κλάματα μόλις συνειδητοποιήσετε την ωμή πραγματικότητα πως πλέον είμαστε γνωστοί στο εξωτερικό κυρίως λόγω του οικονομικού μας ξεπεσμού! (υπάρχει βέβαια πάντα και η πιθανότητα απλά να πέσαμε στην “περίπτωση”) ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή που συνόδευε το video.

Read More

And More