Σάκης Τανιμανίδης: Το απίστευτο τρολάρισμα από τη μητέρα του για τη “Φάρμα”

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι ο οικοδεσπότης της “Φάρμας“, η οποία κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Μαρτίου. Ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του reality, παρακολουθεί τα γυρίσματα που έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ υπάρχουν φορές που δοκιμάζει τις ικανότητές του στις αγροτικές εργασίες.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο μας καλωσορίζει στον αχυρώνα και μοιράζεται την προσπάθειά του να κόψει ξύλα. Όπως θα δεις, μπορεί η αρχή να ήταν δύσκολη, όμως τελικά τα κατάφερε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Την εν λόγω ανάρτηση έσπευσαν να σχολιάσουν πολύ διαδικτυακοί φίλοι του ενώ προσωπικό μήνυμα, τρολάροντάς τον, του έστειλε και η μητέρα του. Η κυρία Ματούλα Τανιμανίδη του έστειλα ένα link με τη σημασία του αρμέγματος, όπως αυτή αναφέρεται στην wikipedia. Τότε, ο Σάκης Τανιμανίδης την έκανε “expose”, αποκαλύπτοντας τι ακριβώς συνέβη.

Μέσα σε λίγα λεπτά, η λύση στο μυστήριο ήρθε, καθώς η κυρία Ματούλα θέλησε να απαντήσει σε follower που υποστήριξε ότι τα κατσίκια δεν αρμέγονται.

Δες το βίντεο:

Read More

And More