Σάκης Τανιμανίδης: Το ξεχωριστό κατόρθωμά του στο Survivor πριν από ένα χρόνο

Την εξαιρετική ευστοχία του σε ένα από τα αγωνίσματα του Survivor θέλησε να μας δείξει ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής τους τελευταίους τέσσερις μήνες βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες της παρουσίασης του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης και απολαμβάνει κάθε στιγμή. Στο πλευρό του, το μεγαλύτερο διάστημα της παραμονής του εκεί, βρίσκεται η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα. Όμως τις τελευταίες ημέρες μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του ερωτευμένου ζευγαριού στο Μαϊάμι, η μελαχρινή καλλονή αποχωρίστηκε για λίγο τον αγαπημένο της και ταξίδεψε στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θυμήθηκε μια ξεχωριστή στιγμή από το περσινό Survivor και μας την έδειξε σε video που δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο παρουσιαστής είχε σημειώσει ρεκόρ πετυχαίνοντας το στόχο σε ένα αγώνισμα του Survivor, 17 συνεχόμενες φορές.

https://instagram.com/p/Bxh-qIjA1kN/

Ο ίδιος στην ανάρτησή του σημείωσε: “Throwback Thursday ένα χρόνο πριν που έγινε αυτό ✌️…μάλλον πρέπει να δοκιμάσω και φέτος κάποιο στόχο, τι λες εσύ?!”

Read More

And More