Σάκης Τανιμανίδης: Το μήνυμα πριν την πρεμιέρα του Survivor!

Πρεμιέρα σήμερα στο ΣΚΑΪ για το Survivor και ο Σάκης Τανιμανίδης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media. Λίγο πριν οι 24 παίχτες (12 διάσημοι και 12 κοινοί θνητοί) ριχτούν στη μάχη για την επιβίωση στον Άγιο Δομίνικο ο παρουσιαστής έγραψε στο Instagram:

“Θέλω να σας πω ότι γελάω σαν παιδί από χαρά που θα είμαστε και πάλι μαζί για τους επόμενους μήνες! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το show και την τεράστια παράγωγη…οι παίκτες είναι δυνατοί (και αρκετά τρελοί!)…θέλω να ετοιμαστείτε, λοιπόν, για κάτι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ που ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ στα ελληνικά δεδομένα! Wish me luck!”.

Δες το post τους στο Instagram:

Σημερα στις 21:00 στον SKAI κανουμε ΠΡΕΜΙΕΡΑ με το νεο SURVIVOR!!! Θελω να σας πω οτι γελαω σαν παιδι απο χαρα που θα ειμαστε και παλι μαζι για τους επομενους μηνες! Ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με το show και την τεραστια παραγωγη…οι παικτες ειναι δυνατοι (και αρκετα τρελοι!)…θελω να ετοιμαστειτε, λοιπον, για κατι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ που ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ στα ελληνικα δεδομενα! Wish me luck! #ImissedyouGUYS #SURVIVOR #Dominicana #ILoveThis #EXCITED #GETREADY

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Read More

And More