Σάκης Τανιμανίδης: Το μήνυμα του για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς που πρέπει να δεις!

Σάκης Τανιμανίδης: Το μήνυμα του για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς που πρέπει να δεις! | tlife.gr

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει επίσημα την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου για τους μαθητές, που μετά το καλοκαίρι επιστρέφουν στα θρανία. Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε μέσω social media να στείλει το δικό του μήνυμα στους μαθητές, με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Έτσι το βράδυ της Τρίτης, ανέβασε ένα video στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για να ευχηθεί καλή αρχή σε όλα τα παιδιά και με χιούμορ στην ανάρτησή του σημείωσε: “11 Σεπτεμβρίου αύριο…το ΣΧΟΛΕΙΟ ξεκινάει! Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους! Και μην ξεχνάτε…τις μέρες που έχουμε γυμναστική φοράμε φόρμα, όχι σκισμένο κολλητό τζίν και σταράκια! #newschoolyear #kaliarxi”.

Στο video που δημοσίευσε ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρει: “Αν δεν κάνω λάθος κάπου τώρα πρέπει να ετοιμάζεστε να πέσετε στο κρεβάτι έτσι νωρίς νωρίς για να ξυπνήστε φρέσκοι για την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Αυτή την πρώτη ημέρα που άλλοι την περιμένετε με ανυπομονησία και άλλοι βρίζετε γιατί τέλειωσε το καλοκαίρι, όλοι όμως έχετε ένα κοινό στοιχείο, από αύριο θα περάσετε εννέα μήνες μαζί με τους φίλους σας και τους συμμαθητές σας και αυτό είναι ότι πιο σημαντικό έχει να σας προσφέρει το σχολείο όλα αυτά τα χρόνια. Επειδή κυκλοφορεί στο instagram ένα post τώρα τελευταία με ένα πολύ όμορφο μήνυμα ενάντια στο bullying και θα σας αφήσω με αυτό εδώ: Ένα παιδί που δυσκολεύεται να βρει παρέες, ένα παιδί που δεν του μιλάνε πολύ, πείτε ένα γεια, πλησιάστε το, φέρτε το στην παρέα σας, ρίξτε του ένα χαμόγελο και αν δείτε κάποιον να του κάνει τη ζωή δύσκολη, αν δείτε κάποιον να κάνει bullying σε έναν άλλο, μπείτε στη μέση, βοηθήστε, έτσι ίσως όλα τα παιδιά να έχουν μια καλύτερη σχολική χρονιά. Καλή σας αρχή και να σκίσετε!”

READ more