Σάκης Τανιμανίδης: Το μήνυμα του παρουσιαστή στους μαθητές που γράφουν Πανελλήνιες (video)

Οι Πανελλήνιες 2019 ξεκίνησαν την Πέμπτη (6/6) για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ και την Παρασκευή (7/7) για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων με το μάθημα των Νέων Ελληνικών (Έκθεση) και συνεχίζονται τις επόμενες ημέρες. Ο Σάκης Τανιμανίδης από τον Άγιο Δομίνικο που μένει μόνιμα τους τελευταίους πέντε μήνες περίπου για το Survivor Ελλάδα Τουρκία, θέλησε μέσω social media να στείλει το δικό του μήνυμα στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μέσα από video που δημοσίευσε την Πέμπτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έδωσε μια ξεχωριστή συμβουλή στους υποψήφιους. Συγκεκριμένα τους είπε πριν μπουν στην αίθουσα των εξετάσεων να μην κάνουν το λάθος που οι περισσότεροι μαθητές έχουν κάνει όπως και ο ίδιος. Αυτό είναι να μην συνδέουν το αποτέλεσμα των πανελληνίων εξετάσεων με την πιθανή επιτυχία ή αποτυχία που θα έχουν στη μετέπειτα ζωή τους κάτι το οποίο τους αγχώνει. Όπως αναφέρει, οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένα λάθος σύστημα όπου αξιολογούνται κάποιες ικανότητες των παιδιών που δίνουν εξετάσεις, αλλά όχι οι ικανότητες που παίζουν ρόλο για το αν θα πετύχουν ή όχι στη ζωή τους εξηγώντας το με ένα παράδειγμα.

Δες το video με το μήνυμα για τις Πανελλήνιες 2019 που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης:

Έτσι συμβούλευσε τους μαθητές να μπουν στην αίθουσα απαλλαγμένοι από κάθε άγχος, χαλαροί αλλά και έτοιμοι να τα δώσουν όλα γιατί οι πανελλήνιες είναι μια σημαντική μάχη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δεν είναι πόλεμος αλλά μια μάχη που αν την κερδίσουν οι μαθητές θα τους φέρει πιο κοντά στους δικούς τους μελλοντικούς στόχους. Τόνισε ότι δεν πρέπει να έχουν καμία προδιάθεση ότι θα αποτύχουν γιατί είναι γεννημένοι νικητές και ευχήθηκε καλή επιτυχία από τα βάθη της καρδιάς του.

Read More

And More