Σάκης Τανιμανίδης: Τρελαίνει τα social-media για ακόμα μία φορά. Δες την φωτογραφία που συγκέντρωσε πάνω από 11.000 likes!

Είναι νέος, ωραίος και έχει μεγάλη ζήτηση, καρατσεκαρισμένο… Και για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ μεγάλη τηλεοπτική ζήτηση, μιας και διαφορετικά δεν μπορώ να γνωρίζω το τι ακριβώς συμβαίνει, χώρια που το αγόρι είναι και τρελά ερωτευμένο!

Ο Σάκης ,λοιπόν, μέσα από το “World Party” έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς οπαδούς και χιλιάδες φίλους και… ακόλουθους στα social-media!

Αποτέλεσμα; Κάθε φορά που ποστάρει μία φωτογραφία του και την συνοδεύει με τα… νέα του, τα social “παραλογίζονται”! Ο πολλά υποσχόμενος παρουσιαστής του Alpha (μέχρι πρότινος τουλάχιστον, μιας και στην μετά τηλεοπτικής αδειοδοτησεως εποχή κανείς δεν γνωριζει το τι ακριβώς γίνεται) βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις Κάννες, όπου αν δεν κάνω λάθος πρόκειται να διεξαχθεί παραδοσιακά και φέτος το μεγάλο τηλεοπτικό παζάρι, όπου κανάλια, παραγωγοί και τηλεοπτικά πρότζετ συναντιούνται, στοχεύοντας σε μία πορεία εκτός των… τειχών.

Ετσι, επειδή είμαι σε θέση να γνωριζω πως ο Σάκης ως παραγωγός, εμπνευστής και δημιουργός ετοιμάζει διάφορα πράγματα, βρέθηκε στις Κάννες πιθανότατα για να τα προωθήσει και για να κάνει τις απαραίτητες επαφές.

Από τις Κάννες ,λοιπόν, ανέβασε και την παρακάτω φωτογραφία, συγκεντρώνοντας πάνω από…11.000 likes!!!


Read More

And More