Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ανακάλυψαν το πιο όμορφο κρυφό νησάκι των Επτανήσων! [pics,vid]

Το καλοκαίρι… αργεί ακόμη να τελειώσει για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα! Ο γνωστός παρουσιαστής και η καλλονή σύζυγός του συνεχίσουν τις διακοπές με σκάφος στα Επτάνησα και ζουν ξέγνοιαστες στιγμές με τους κουμπάρους τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη. Όλοι μαζί μπαίνουν στο φουσκωτό και κάνουν tour στο Ιόνιο Πέλαγος, ενώ έχουν ήδη επισκεφτεί τα Σύβοτα Θεσπρωτίας αλλά και τους Οθωνούς.

Αυτό, όμως, που τους έκανε τεράστια εντύπωση και μαγεύτηκαν ήταν το μικρό νησάκι, που ονομάζεται Ερεικούσσα! Όπως ανέφερε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media, η Ερεικούσσα αποτελεί το βορειότερο σημείο των Επτανήσων, ενώ από τη μια μεριά βλέπει την Αλβανία και από την άλλη την Ιταλία!

Με αυτό που εντυπωσιάστηκαν τόσο η Χριστίνα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν οι… τεράστιοι αμμόλοφοι! Όπως καταλαβαίνεις με το που το αντίκρισε αυτό ο παρουσιαστής – ο οποίος είναι λάτρης της περιπέτειας – πήρε την απόφαση να το ανέβει και να πέσει κάτω… κουτροβαλώντας. Ο ίδιος δημοσίευσε στη συνέχεια το απολαυστικό βίντεο στο Instagram και μας έκανε να “λιώσουμε” στα γέλια!

“Wait for it!! Επική κωλοτούμπα! Όπως τα πάντα στη ζωή: το ανέβασμα είναι το δύσκολο…το κατέβασμα είναι ευκολάκι και πολύ πολύ fun!” ήταν η λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο.

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Κέρκυρα και στο κρυφό νησάκι των Επτανήσων:

Read More

And More