Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Από την Χαλκιδική… στο Πήλιο! Οι βόλτες στα γραφικά χωριά [pics,vids]

Ένα καλοκαίρι με… άρωμα Ελλάδας περνούν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης! Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε φέτος να κάνει εγχώριες διακοπές, μιας και η πανδημία του κορονοϊού έχει κάνει επικίνδυνο κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Έτσι μετά τις αποδράσεις στις Κυκλάδες, ο γνωστός παρουσιαστής και η μελαχρινή καλλονή ταξίδεψαν στα μέρη τους και πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Χαλκιδική.

Ήδη από χθες, ο Σάκης και η Χριστίνα ξεκίνησαν ακόμη ένα ξεχωριστό road trip στην Ελλάδα! Οι δυο τους επισκέφτηκαν την Παναγιά Σουμελά στην Βέροια και προσκύνησαν το μοναστήρι, ένα μέρος όπου ο παρουσιαστής έχει περάσει πολλά από τα καλοκαίρια των παιδικών του χρόνων. Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η σύζυγός του συγκινήθηκαν από αυτή τους την επίσκεψη και δεν δίστασαν να μοιραστούν στιγμιότυπα στα social media με τα συναισθήματά τους.

Επόμενος προορισμός… το Πήλιο! Ο Σάκης και η Χριστίνα έκαναν ακόμη μια καλοκαιρινή εξόρμηση στο όμορφο μέρος της Μαγνησίας και επισκέφτηκαν τα γραφικά χωριά Μακρινίτσα και Πορταριά. Οι δυο τους έκαναν τις βόλτες τους στα μικρά χωριά και μαγεύτηκαν από τις ομορφιές του τόπου!

Το Πήλιο αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας, αφού συνδυάζει βουνό και θάλασσα!

Οι βόλτες του ζευγαριού στα χωριά του Πηλίου

Read More

And More