Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Απόδραση στην Θεσσαλονίκη για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics,vids]

Ένα μαγικό Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη πέρασαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα! Το ερωτευμένο ζευγάρι την Παρασκευή ετοίμασε βαλίτσες, μπήκε στο αεροπλάνο και ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα, με σκοπό να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια του παρουσιαστή. Ο Σάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και συχνά πυκνά την επισκέπτεται για να βλέπει τους γονείς του αλλά και τα αδέρφια του. Μάλιστα, το Σάββατο ο Σάκης Τανιμανίδης είχε και την ονομαστική του εορτή, την οποία φυσικά πέρασε… με το σόι του!

Το πρόγραμμα του ζευγαριού στη συμπρωτεύουσα είχε πολλές βόλτες στην Αριστοτέλους και στον Λευκό Οίκο, χαλάρωση και άφθονο μαμαδίσιο φαγητό και όχι μόνο. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δεν θα μπορούσαν να μη πάνε να φάνε τρίγωνα πανοράματος με πλούσια κρέμα, ενώ για την γιορτή του παρουσιαστή βγήκαν οικογενειακώς για γεύμα.

“Σήμερα που γιορτάζω έχω όλα όσα χρειάζομαι… την οικογένεια μου και υγεία!!”, έγραψε ο Σάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφία με τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα στον κόσμο, τη γυναίκα του Χριστίνα, τους γονείς του, την αδερφή του Κασσιανή και τον αδερφό του Παναγιώτη με τη σύζυγό του.

Δες όλα τα στιγμιότυπα από την απόδραση του Σάκη και της Χριστίνας:

Σε ένα από τα τελευταία του Instagram Story, ο Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνει μια λαχταριστή τυρόπιτα, φτιαγμένη από τα χεράκια της μαμάς του και μας κάνει να μας τρέχουν τα σάλια!

Read More

And More