Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Διακοπές και βουτιές στη Χαλκιδική μετά το road trip! [pics,vid]

Μπορεί το καλοκαίρι να ξεκίνησε με βόλτες και βουτιές στα ελληνικά νησιά, αλλά ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισαν μέσα στον Αύγουστο να κάνουν ένα ξεχωριστό road trip στο βουνό. Το ζευγάρι, αρχικά, βρέθηκε στα μαγευτικά Μετέωρα, έπειτα πέρασε από το Μέτσοβο,  όπου πήγαν και για κυνήγι τρούφας [Δες εδώ τι έγινε στο κυνήγι τρούφας] και κατέληξαν στην αγαπημένη τους Χαλκιδική.

Χαλαροί και χαμογελαστοί παρά την κακοκαιρία, ο Σάκης και η Χριστίνα πήγαν στην αγαπημένη τους παραλία στη Χαλκιδική, όπου απόλαυσαν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και έκαναν φυσικά και μια στάση από το πατρικό του γνωστού παρουσιαστή στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί ο Σάκης Τανιμανίδης συναντήθηκε με τον μπαμπά του, που του έχει μεγάλη αδυναμία και τον βοήθησε με το μποστάνι που έχει φτιάξει στην αυλή του σπιτιού!

«Ο σουπερ μπαμπάς έχει κάνει μπαξέ στη Θεσσαλονίκη… και ήθελε να τον βοηθήσω να μαζέψει τα ζαρζαβατικά του (δλδ να μου flexάρει τον μπαξέ)!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης και ανέβασε ένα video από το μποστάνι του πατέρα του!

Ενώ, ακολούθησε και μια φωτογραφία πατέρα και γιου με τον δεύτερο να ρωτά τους διαδικτυακούς του φίλους,  αν μοιάζει τελικά στον μπαμπά του!

Read More

And More