Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Έδωσαν πλάσμα για να βοηθήσουν άλλους ασθενείς με κορονοϊό! Φωτογραφίες

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Έδωσαν πλάσμα για να βοηθήσουν άλλους ασθενείς με κορονοϊό! Φωτογραφίες | tlife.gr

Η διαδικασία για την θεραπευτική χορήγηση αντισωμάτων από ασθενείς που έχουν ιαθεί από τον Covid-19 έχει ξεκινήσει και στη χώρα μας και υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την ανεύρεση εθελοντών. Όπως αποκάλυψαν πριν μερικές μέρες στην εκπομπή Μαζί σου και στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι νόσησαν από τον κορονοϊό έγιναν εθελοντές για την καταπολέμηση του φονικού ιού.

Το πρωί της Τετάρτης, ο γνωστός παρουσιαστής πήγε στο νοσοκομείο μαζί με τη σύζυγό του και έδωσαν εθελοντικά 700ml πλάσμα, στέλνοντας σε όλους ένα πολύ δυνατό μήνυμα: «Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο θα χορηγηθεί σε άλλους ασθενείς που πάσχουν απο κορονοιό. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια των γιατρών μας να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους να θεραπευτούν σύντομα, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αντισώματα πλάσμα πρώην ασθενών, και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις και:⁣
– έχεις περάσει επιβεβαιωμένα τον κορονοιό⁣
– έχουν περάσει τουλάχιστον 14 μέρες από την ύφεση των συμπτωμάτων⁣
– είσαι μέχρι 60 ετών,⁣ μπορείς να το κάνεις! Η διαδικασία είναι απλή και δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την διαδικασία.

Στη συνέχεια και η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε βίντεο από την ίδια διαδικασία:

READ more