Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Επέστρεψαν στο σπίτι τους, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του παρουσιαστή

Επιστροφή στη βάση τους έκαναν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, μετά από μερικές ημέρες που έμειναν σε ένα εντυπωσιακό σπίτι στο βουνό. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα το προηγούμενο διάστημα, μιας και τα γυρίσματα της “Φάρμας” ήταν πολύωρα, έτσι οι δυο τους επέλεξαν να μείνουν σε ένα σπίτι κοντά στην περιοχή όπου βρίσκεται το reality.

Ακόμα, δεδομένου ότι η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν γινόταν να μένει τόσες ημέρες μόνη, συνεπώς ένιωσε την ανάγκη να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στον σύζυγό της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του τελικού της “Φάρμας”, οπότε σήμερα επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.

Την αποκάλυψη έκανε η Χριστίνα Μπόμπα δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες. Εμφανώς χαρούμενη για την επιστροφή στο σπίτι, η ίδια ξεκίνησε το διάβασμα στις αγαπημένες γωνίες της, μια εκ των οποίων είναι το μπαλκόνι. “Πίσω στο σπιτάκι μας”, έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Δες τη φωτογραφία:

 

Read More

And More