Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ερωτευμένοι και πιο fit από ποτέ σε παραλία της Μυκόνου [pics]

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και πολύ ταιριαστοί, ενώ με κάθε τους κοινή εμφάνιση επιβεβαιώνουν ότι είναι πραγματικά φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Το ερωτευμένο ζευγάρι, μετά το τέλος του τρίτου κύκλου του Survivor στον ΣΚΑΪ, επέστρεψε στην Ελλάδα και κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα. Μάλιστα, δεν άργησαν να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Πρόσφατα, λοιπόν, βρέθηκαν στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσαν από τις διακοπές τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Ιnstagram, όπου πέρασαν μερικές μέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς παρέα με τον Acun Ilicali και τη νέα του σύντροφο. Ο Σάκης και η Χριστίνα διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον 49χρονο Τούρκο μιντιάρχη και, όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, πέρασαν ένα μέρος των διακοπών τους μαζί.

Ωστόσο, στο νησί των ανέμων, το ζευγάρι συναντήθηκε και με τους κουμπάρους του, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη, με τους οποίους έκανε αποδράσεις σε παραλίες, αλλά και βόλτες με το πολυτελές σκάφος τους. Βέβαια, υπήρξαν και οι μέρες που ο Σάκης και η Χριστίνα τις πέρασαν κάνοντας μόνοι τους τις βουτιές τους στη θάλασσα και ζώντας τον έρωτάς τους μακριά από όλους και από όλα.

Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, τους απαθανάτισε σε κοσμική παραλία της Μυκόνου, να περπατούν στην ακροθαλασσιά πιασμένοι χέρι-χέρι, κάτω από τον καυτό ήλιο του Αιγαίου. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των λουόμενων και τα φλας των παπαράτσι απόλαυσαν τις το μπάνιο τους στα καταγάλανα νερά, χωρίς να φύγει λεπτό ο ένας από το πλευρό του άλλου, συζητούσαν, γελούσαν και έδειχναν στα καλύτερά τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More