Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ερωτευμένοι και… προστατευμένοι σε θεατρική τους έξοδο – Φωτογραφίες

Το καλοκαίρι τέλειωσε και επίσημα, με το ημερολόγιο να γράφει 22 Σεπτεμβρίου και την κακοκαιρία να έχει κάνει – δυστυχώς – την εμφάνισή της στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έζησαν ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι… στα πάτρια εδάφη, ωστόσο πλέον έχουν επιστρέψει για τα καλά στη βάση τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. 

Το ότι βρίσκονται, όμως, στην Αθήνα δεν σημαίνει ότι δεν διασκεδάζουν! Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν σταματά τις βόλτες και τις βραδινές εξόδους, πάντα μαζί με καλή παρέα. Αυτή την φορά, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό παρουσιαστή και την καλλονή influencer στο Θέατρο Άλσος, όπου απόλαυσαν την μοναδική παράσταση “Έλα μια βόλτα” του Τάκη Ζαχαράτου.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης (οι οποίοι τον περασμένο Μάρτη πέρασαν και εκείνοι τον κορονοϊό) έφτασαν στον χώρο του θεάτρου, φορώντας μάσκες προστασίας. Μάλιστα, ακόμη και κατά τη διάρκεια της παράστασης, στο μεγαλύτερο μέρος της, δεν τις έβγαλαν. Το αγαπημένο ζευγάρι φαινόταν full in love, με τον Σάκη να κρατά τρυφερά το χέρι της συζύγου του. Οι δυο τους καταχειροκρότησαν τον ταλαντούχο performer και στο τέλος της παράστασης πόζαραν μαζί του. Στην παρέα τους ήταν και οι κουμπάροι τους Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη και ο καλός τους φίλος, Μάνος Γαβράς.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More