Γάμος εξ΄αποστάσεως για Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι κρατούν ζωντανή την φλόγα! [pics]

Εκείνος Άγιο Δομίνικο, εκείνη Ελλάδα… Μπορεί να είναι η τρίτη χρονιά που ζουν χώρια για μερικούς μήνες, ωστόσο αυτή είναι λίγο διαφορετική! Ο λόγος για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι πλέον είναι παντρεμένοι με παπά και με κουμπάρο αλλά το Survivor ήρθε να τους χωρίσει ξανά. Το παντρεμένο πλέον ζευγάρι αναγκάστηκε να μείνει για λίγο χώρια, αφού ο Σάκης ταξίδεψε ξανά για τον Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει τον τρίτο κύκλο του reality επιβίωσης. Από την άλλη, η Χριστίνα βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα και δεν ξέρει ακόμη πότε θα βρεθεί στην αγκαλιά του συζύγου της…

Έτσι η λύση δεν είναι άλλη από αμέτρητες κλήσεις με κάμερα, με σκοπό να μιλάνε κάθε μέρα και να κρατούν φυσικά τη σχέση τους ζωντανή, παρά την χιλιομετρική απόσταση! Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα προσπαθούν να συνομιλούν σχεδόν καθημερινά και να λένε τα νέα τους και παρά τις δυσκολίες φαίνεται να τα καταφέρνουν μια χαρά.

“Τη σχέση εξ αποστάσεως τη γνωρίζετε οι περισσότεροι… το «γάμο εξ αποστάσεως» τον ξέρατε όμως μέχρι σήμερα!? Τι λέτε για αυτό?”, έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις καθημερινές συνομιλίες τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More