Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι περνούν τα απογεύματα με τις δίδυμες κόρες τους

Νέα χρονιά, νέα καθημερινότητα για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι πρόσφατα μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι.

Το ζευγάρι ολοκλήρωσε τη διακόσμηση του σπιτιού, μόνο που οι δίδυμες κόρες τους φαίνεται να έχουν κατακλύσει όλους τους χώρους του σπιτιού με τα παιχνίδια τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε στο instagram το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου τη νέα φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού, το οποίο παραπέμπει σε παιδική χαρά, όπως έγραψε και η ίδια.

Η οικογένεια έχοντας τακτοποιηθεί στο νέο της σπίτι περνά τα χειμωνιάτικα απογεύματα στο μεγάλο σαλόνι εκεί όπου πλέον βρίσκονται όλα τα μικρά και μεγάλα παιχνίδια για τις δίδυμες.

Και ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε οικογενειακή φωτογραφία με τις γυναίκες της ζωής του, ευχαριστώντας  για τις ευχές που έλαβε για την γιορτή του: «Ότι χρειάζομαι για την γιορτή μου το έχω εδώ. Γενικότερα ότι χρειαζόμαστε για να είμαστε χαρούμενοι συνήθως βρίσκεται μπροστά μας. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και εύχομαι το 2022 να βρείτε αυτό που ψάχνετε», έγραψε ο παρουσιαστής της Φάρμας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Read More

And More