Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Γιορτάζουν έναν χρόνο γάμου στην Καππαδοκία! [pics,vid]

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Γιορτάζουν έναν χρόνο γάμου στην Καππαδοκία! [pics,vid] | tlife.gr

Ήταν 1η Σεπτεμβρίου του 2018, όταν μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, έναν θυελλώδη έρωτα και αμέτρητα ταξίδια, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ένωσαν τις ζωές τους για πάντα! Ο παρουσιαστής του Survivor και η πανέμορφη σύζυγός του και Influencer αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια ρομαντική τελετή στην Σίφνο, επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτά τους. Έναν χρόνο μετά, ο Σάκης και η Χριστίνα συνεχίζουν να ζουν love and married, να γυρίζουν τον κόσμο ενώ μόλις πριν μερικές εβδομάδες μετακόμισαν και στο νέο τους σπίτι στο Κολωνάκι.

Επέτειος γάμου χωρίς ταξίδι γίνεται; Φυσικά όταν μιλάμε για το ζεύγος Τανιμανίδη – Μπόμπα δεν γίνεται! Το αγαπημένο ζευγάρι μάζεψε βαλίτσες και ήδη από εχθές βρίσκεται στην Καππαδοκία για να γιορτάσει τον έναν χρόνο που είναι παντρεμένο. Ο Σάκης Τανιμανίδης με το που έφτασε στην όμορφη πόλη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι γιορτάζει την πρώτη επέτειο με τη γυναίκα της ζωής του, με την Χριστίνα να είναι απλά ενθουσιασμένη!

Το πρωί του Σαββάτου με το που ξύπνησαν, ο Σάκης και η Χριστίνα πήγαν να απολαύσουν τουρκικό χαμάμ και να χαλαρώσουν, μακριά από υποχρεώσεις και σκοτούρες.

READ more