Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ξεκίνησαν τη μετακόμιση στο ανακαινισμένο τους σπίτι! Φωτογραφίες

Νέα αρχή για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα οι οποίοι επιστρέφουν στο ανανεωμένο τους σπίτι έχοντας ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανακαίνισης. 

Ο γνωστός παρουσιαστής και η influencer σύζυγός του, πριν από λίγους μήνες μετακόμισαν προσωρινά σε άλλο σπίτι προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες της ανακαίνισης.

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα σύντομα επιστρέφουν στο ανανεωμένο τους σπίτι, έτοιμοι για τη νέα καθημερινότητα με τις δίδυμες κόρες τους. 

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου η γνωστή influencer μοιράστηκε στιγμιότυπο από το σπίτι της γράφοντας “mooving”,

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε και ένα δεύτερο στιγμιότυπο αποκαλύπτοντας πως ξεκίνησαν να μεταφέρουν τις κούτες με τα προσωπικά τους αντικείμενα και τα παιχνίδια των διδύμων. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real Life, ο Σάκης Τανιμανίδης εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να αποκτήσει τρίτο παιδί με την Χριστίνα Μπόμπα λέγοντας: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες δε θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ».

Πριν από μερικές ημέρες το ζευγάρι είχε μοιραστεί περισσότερα στιγμιότυπα από την ανακαίνιση του σπιτιού η οποία βρισκόταν στο τελικό στάδιο. ‘Οπως θα δεις ο ενιαίος χώρος του σαλονιού είναι σε μπεζ «ζεστό» χρώμα, ενώ στο μπάνιο θα κυριαρχεί το λευκό μάρμαρο.

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε αποκαλύψει το ανανεωμένο της σπίτι, λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του έτους, βάζοντας έτσι ένα στοίχημα για το εάν θα προλάβαιναν να επιστρέψουν πριν το νέο έτος.

Οι εργασίες της ανακαίνισης ολοκληρώθηκαν στα μέσα του Φεβρουαρίου και έτσι το ζευγάρι ξεκινά τη διαδικασία της μετακόμισης, επιστρέφοντας στο ανανεωμένο σπίτι μεταφέροντας τα προσωπικά τους αντικείμενα. 

Read More

And More