Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες κόρες τους κοιμούνται με… θέα τον Λυκαβηττό

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πριν από λίγους μήνες έγιναν γονείς, αποκτώντας δίδυμα κοριτσάκια. Έκτοτε, η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει ριζικά, μιας και το ζευγάρι έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στις οποίες οι δυο κόρες τους αποτελούν βασική προτεραιότητα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε την αλλαγή στο διατροφικό της πρόγραμμα αλλά και την απόφασή της να κόψει τη ζάχαρη για τις επόμενες εβδομάδες. Μάλιστα η ίδια επέστρεψε στο γυμναστήριο, κάνοντας pilates – (Δες εδώ τη Χριστίνα Μπόμπα σε ώρα γυμναστικής)

Όσο για τον Σάκη Τανιμανίδη, ο παρουσιαστής παραμένει στο δυναμικό του ANT1 ενώ σύντομα θα τον δούμε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας, μιας και αυτή την περίοδο συζητά για πρόγραμμα το οποίο θα παρουσιάσει. 

Χριστίνα και Σάκης έχουν διαμορφώσει το υπνοδωμάτιό τους, το οποίο πλέον μοιράζονται με τις κορούλες τους. Μέσα από το Instagram είδαμε για πρώτη φορά το κρεβατάκι στο οποίο κοιμούνται οι κόρες τους, με το παράθυρο του δωματίου να έχει θέα τον λόφο του Λυκαβηττού, μια και η οικογένεια ζει στο κέντρο της Αθήνας.

 

Read More

And More