Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οι τελευταίες γιορτινές βόλτες τους πριν το ταξίδι στην Κορέα! [pics]

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι λάτρεις των ταξιδιών και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μείνουν στην Ελλάδα, για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz επέλεξε την Κορέα για να υποδεχτεί το νέο έτος, όπου έζησε μοναδικές στιγμές με τους κουμπάρους του, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη.

Ο Σάκης και η Χριστίνα πέρασαν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένο πλέον ζευγάρι, ενώ συνεχίζουν να απολαμβάνουν στο έπακρο τον έγγαμο βίο τους και η ρουτίνας της καθημερινότητας δεν τους αγγίζει στο ελάχιστο! Λίγο πριν αναχωρήσουν για το νέο τους ταξίδι, δεν σταμάτησαν τις βόλτες στην γιορτινή Αθήνα κάνοντας τα τελευταία τους χριστουγεννιάτικα ψώνια.

Ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” τον γνωστό παρουσιαστή και την καλλονή σύζυγό του σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι να κάνουν τις αγορές τους και να απολαμβάνουν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό. Ο Σάκης, μάλιστα, δεν δίστασε να φορέσει και το σκουφάκι του Άι Βασίλη και να μπει έτσι στο γιορτινό πνεύμα! Οι δυο τους έκαναν τις βόλτες τους πιασμένοι χεράκι χεράκι, αδιαφορώντας για τον κόσμο που τους παρατηρούσε.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More