Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οι βόλτες με το φουσκωτό στο Αιγαίο! [pics]

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει επίσημα και για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα. Το γνωστό ζευγάρι μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν νόσησε από κορονοϊό και την καραντίνα στο σπίτι επέστρεψε στις αγαπημένες του συνήθειες και άρχισε τις εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά. Και μπορεί οι δυο τους να μην έχουν ταξιδέψει ακόμη στο εξωτερικό, αλλά οι βόλτες στο Αιγαίο δεν έχουν τέλος.

Στηρίζοντας φέτος τα ελληνικά νησιά, το ζευγάρι μαζί με τους κουμπάρους του Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου κάνουν εσωτερικό τουρισμό και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Το πρώτο ταξίδι μάλιστα έγινε στις αρχές του μήνα στη Σίφνο και ακολούθησε η απόδραση στο νησί των ανέμων.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, απαθανάτισε πριν λίγες μέρες τα δυο ζευγάρια να κάνουν τις βόλτες τους στην όμορφη Μύκονο και να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Μαζί με την κόρη της Μαρίνας Βερνίκου και του Μίλτου Καμπουρίδη, την Ντεμήλια, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν και μια εξόρμηση με το φουσκωτό στα ανοιχτά.

Φυσικά, τα φωτογραφικά φλας μαγνήτισε και πάλι το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz με την όμορφη Χριστίνα να κλέβει τις εντυπώσεις με το κόκκινο μαγιό και το καυτό σορτσάκι της.

Τώρα, το ζευγάρι, μάλιστα, έχει αφήσει την κοσμοπολίτικη Μύκονο και βρίσκεται στην Σαντορίνη με εξίσου καλή παρέα.

Read More

And More