Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Παντρεύονται στη Σίφνο τον Σεπτέμβρη!

Τα σκαλιά της εκκλησίας στο αγαπημένο τους πια νησί, την όμορφη Σίφνο θα ανέβουν τον Σεπτέμβρη ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Ο γάμος τους θα γίνει το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και κουμπάροι τους θα είναι οι καλοί τους φίλοι Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης.

Πριν λίγες μέρες η μέλλουσα νύφη είχε αποκαλύψει πως σχεδιάζουν να παντρευτούν το καλοκαίρι και σε συνέντευξή της στο Πρωινό Ant1, η κουμπάρα Μαρίνα Βερνίκου αποκάλυψε πως ο γάμος έχει προγραμματιστεί για την 1 Σεπτέμβρη. Προς το παρόν, πάντως, το ζευγάρι βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor και απολαμβάνει την κάθε στιγμή μέχρι να επιστρέψει για τις ετοιμασίες.

Η όμορφη Χριστίνα πήρε όμως, και μια πρώτη γεύση από νυφικά συμμετέχοντας για καλό σκοπό στην bridal catwalk του περιοδικού Yes I do που έγινε λίγο πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο. Εκεί, η Χριστίνα περπάτησε στην πασαρέλα ντυμένη νυφούλα και έκλεψε τις εντυπώσεις. Και μπορεί ο καλός της να μην ήταν κοντά της λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Χριστίνα Μπόμπα όμως, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από το μέλλοντα πεθερό της, ο οποίος είπε πως ήταν πανέμορφη.

Όσο για τις ετοιμασίες του γάμου; Φαίνεται πως θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό, όταν η Χριστίνα επιστρέψει από Άγιο Δομίνικο.

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164