Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Παραμένουν σε άψογη φόρμα ακόμη και στην καραντίνα! Η καθημερινή τους γυμναστική [pics,vids]

Τι και αν βρίσκονται σε καραντίνα τουλάχιστον έναν μήνα, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δεν έχουν χάσει την όρεξη τους για γυμναστική! Το αγαπημένο ζευγάρι ήταν από τους πρώτους celebrities της ελληνικής showbiz που νόσησαν από τον Covid-19, ωστόσο πλέον και οι δύο είναι απόλυτα υγιείς και καθημερινά προπονούνται… ακόμη και στο σπίτι! Τόσο ο γνωστός παρουσιαστής όσο και η όμορφη Influencer σχεδόν κάθε μέρα βρίσκουν έστω μία ώρα, βάζουν τα αθλητικά τους και κάνουν σωματική άσκηση στο σαλόνι τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θέλουν να παραμείνουν fit και σε φόρμα ακόμη και στην καραντίνα και δεν χάνουν την θέλησή τους και την αποφασιστικότητά τους για γυμναστική. Και η μελαχρινή καλλονή και ο σύζυγό της, μέσα από τα προσωπικά τους social media, μοιράζονται με τον κόσμο απλές ασκήσεις για να κάνει ο οποιοσδήποτε στο σπίτι του, χωρίς να χρειάζεται κάποιον εξοπλισμό.

“Η 20λεπτη προπόνηση μου στο σπίτι, χωρίς όργανα. Είμαστε κλεισμένοι μέσα, αλλά έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο… ιδανικές συνθήκες για γυμναστική στο σπίτι, για να βγούμε από αυτήν την καραντίνα τούμπανα!⁣⁣ Εδώ σας δείχνω μια δική μου μέρα γυμναστικής, αρκετά απλή (αλλά έντονη) και χωρίς εξτρά μηχανήματα. Ξέχασα βέβαια να σας πω το πιο δύσκολο κομμάτι της προπόνησης… να πάρετε την απόφαση να γυμναστείτε! Όλα στο μυαλό μας είναι, σηκωθείτε!” σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μας σε ένα απλό βίντεο το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/B-sP4KVlIQN/

Read More

And More