Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Πάσχα στον… Άγιο Δομίνικο! Το παραδοσιακό ελληνικό γλέντι του ζευγαριού [pics,video]

Τι και αν βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα τους και την οικογένειά τους, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα κατάφεραν να στήσουν ένα παραδοσιακό ελληνικό γλέντι στον Άγιο Δομίνικο! Το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε την ημέρα του Πάσχα στο ξενοδοχείο τους παρέα με τον Γιώργο Λιανό αλλά και συνεργάτες τους από το Survivor. Όλοι μαζί έψησαν κρέατα, έβαλαν παραδοσιακά τραγούδια και πέρασαν μια υπέροχη μέρα με “άρωμα” Ελλάδας.

Μπορεί να μην είχαν σούβλα, ωστόσο ο παρουσιαστής του Survivor κατάφερε να ψήσει με την βοήθεια του συμπαρουσιαστή του στο barbeque. Η Χριστίνα έβαψε κόκκινα αυγά και βοηθούσε τους άντρες όπου μπορούσε. “Λίγο καθυστερημένα λόγω διαφοράς ώρας, χωρίς όλα τα απαραίτητα εφόδια (σούβλα, κοκορέτσι και τα σχετικά), μακριά από τις οικογένειές μας… αλλά και πάλι ανοίξαμε το σπίτι μας στους αγαπημένους μας φίλους και γιορτάζουμε κι εμείς εδώ στο Δομίνικο το Πάσχα αλά ελληνικά και σας ευχόμαστε υγεία και πολλά χαμόγελα!”, ήταν το μήνυμα της Χριστίνας Μπόμπα για το φετινό ξεχωριστό της Πάσχα.

Δες τα στιγμιότυπα:

Με καλή παρέα και νόστιμο φαγητό, η Χριστίνα και ο Σάκης πέρασαν ένα καταπληκτικό Πάσχα.

Read More

And More