Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Πιασμένοι χέρι-χέρι σε βόλτα τους στα βόρεια προάστια! [pics]

Δύο μήνες παντρεμένοι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνουν στο έπακρο τον έγγαμο βίο τους και χαίρονται τη κάθε στιγμή της νέας καθημερινότητάς τους ως παντρεμένο πλέον ζευγάρι. Ο γνωστός παρουσιαστής και η εκλεκτή της καρδιάς του ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Σίφνο και επισφράγισαν έτσι την όμορφη σχέση τους.

Μπορεί το αγαπημένο ζευγάρι να έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού ο Σάκης βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ενώ η Χριστίνα ασχολείται με την εταιρία παραγωγής που έχουν, αλλά πάντα βρίσκει χρόνο ο ένας για τον άλλον είτε διοργανώνοντας μικρά ταξίδια (βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη αυτή τη περίοδο) είτε κάνοντας βόλτες.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε πριν μερικές ημέρες την Χριστίνα και τον Σάκη σε μία από τις βόλτες τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι να κάνουν τα ψώνια τους πιασμένοι χέρι-χέρι. Μαζί τους, μάλιστα, ήταν και η μητέρα της μελαχρινής καλλονής, Γιώτα Παπούλα και ο πατέρας της. Όπως θα δεις από τις φωτογραφίες, η ομορφιά είναι κληρονομική, καθώς η πεθερά του Σάκη είναι μία άκρως γοητευτική γυναίκα! Πιασμένοι χέρι-χέρι ήταν και οι γονείς της Χριστίνας, οι οποίοι μετά από τόσα χρόνια γάμου παραμένουν και εκείνοι full in love.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More