Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ρομαντικό weekend στην Σαντορίνη! [pics,vids]

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και επίσημα για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη! Το ερωτευμένο ζευγάρι – το οποίο τρέφει την ίδια τεράστια αγάπη για τα ταξίδια – μπορεί φέτος λόγω της πανδημίας να μην ταξιδέψει στο εξωτερικό, ωστόσο έχει βάλει σκοπό να επισκεφτεί όλα τα ελληνικά νησιά. Έτσι μετά τις εξορμήσεις στην Σίφνο, στην Μύκονο αλλά και στην Θεσσαλονίκη, ο Σάκης και η Χριστίνα απέδρασαν… στην μαγευτική Σαντορίνη!

Ο γνωστός παρουσιαστής και η καλλονή σύζυγός του απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στο μαγευτικό κυκλαδίτικο νησί και ζουν τον έρωτά τους, μακριά από την ρουτίνα της πρωτεύουσας. Η Χριστίνα Μπόμπα δεν βγάζει στιγμή το μαγιό της, ενώ μέσα από τα προσωπικά της social media μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από την ρομαντική της απόδραση με τον άντρα της ζωής της.

Μάλιστα, Χριστίνα και Σάκης, δεν σταματούν τις προπονήσεις τους… ακόμη και στις καλοκαιρινές τους διακοπές! Το αγαπημένο ζευγάρι πάντα βρίσκει χρόνο για λίγη γυμναστική, η οποία τους προσφέρει ενέργεια και ευεξία για το υπόλοιπο της ημέρας τους. Οι δυο τους απολαμβάνουν τις βουτιές τους στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου τους, ενώ εχθές επισκέφτηκαν και την διάσημη μαύρη παραλία της Σαντορίνης, τον Περίβολο.

Δες στιγμιότυπα και βίντεο:

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε και μια πολύ σημαντική ανάρτηση, στηρίζοντας με τον δικό του τρόπο τον ελληνικό τουρισμό, ο οποίος έχει πληγεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού: “Φέτος στηρίζουμε τον Ελληνικό τουρισμό και κυρίως όλα τα παιδιά που εργάζονται και ζουν από αυτόν. 🇬🇷 Θα είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι για τον τουρισμό γι αυτό τουλάχιστον εμείς μπορούμε:
1. Να ταξιδέψουμε Ελλάδα
2. Να σεβόμαστε και να είμαστε ευγενικοί σε όλους όσους δουλεύουν σεζόν
3. Να λέμε και ένα ευχαριστώ κάθε φορά που μας σερβίρουν, μας καθαρίζουν, μας μετακινούν και μας εξυπηρετούν.
Η φιλοξενία είναι οι ανθρωποί της”.

Read More

And More