Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Σύσσωμη η εγχώρια showbiz τους εύχεται για τη γέννηση των διδύμων

Το μεσημέρι της Τετάρτης 23/6, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την πιο χαρμόσυνη ανάρτηση στα social media. Η Χριστίνα Μπόμπα γέννησε δυο πανέμορφα δίδυμα κορίτσια και ο παρουσιαστής έγινε για πρώτη φορά πατέρας. 

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβρη του 2018 και από την πρώτη στιγμή προσπαθούσε να μεγαλώσει την οικογένεια του. Μπορεί να αντιμετώπισαν δυσκολίες, ωστόσο τα κατάφεραν και σήμερα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης κρατούν στην αγκαλιά τους τις δίδυμες κόρες τους.

Από την ώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τη γέννηση των κοριτσιών του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου κρατά αγκαλιά τα δίδυμα μωρά του, δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές!

Η ανάρτηση έχει πλημμυρίσει με ευχές από τους επώνυμους φίλους τους αλλά και από πολλούς πρώην Survivors! Ανάμεσα στους celebrities που ευχήθηκαν στο ζευγάρι ήταν η Δούκισσα Νομικού, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Βασιλική Μιλλούση, η Ευριδίκη Βαλαβάνη, η Ελένη Φουρέιρα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Μάνος Γαβράς και άλλοι πολλοί.

 

Read More

And More