Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τις φίλες της [pics]

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι γνωστό ότι λατρεύουν τα ταξίδια και έτσι, με αφορμή τις διακοπές των Χριστουγέννων, ετοίμασαν τις αποσκευές τους και αναχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας προς τον αγαπημένο τους προορισμό. Μπορεί φέτος το ζευγάρι να μην βρεθεί στον αγαπημένο του Άγιο Δομίνικο, όπως κάνει τα τελευταία τρία χρόνια, όμως αυτό δεν το πτοεί, αφού καταπιάνεται με άλλα όμορφα πράγματα.

Η παρουσιάστρια του “The Voice of Greece” και ο οικοδεσπότης του παιχνιδιού “The boom” ακόμα δεν αποκάλυψαν το μέρος που πρόκειται να επισκεφτούν, όμως σύντομα θα το μάθουμε μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Βέβαια, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα είναι μόνοι σε αυτή την απόδραση, αφού μαζί τους θα είναι η μικρότερη αδερφή της Χριστίνας, Ελίνα Μπόμπα, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Έβελυν Καζαντζόγλου και η Βάσια Κωσταρά. Ποιος τη χάρη του του Σάκη Τανιμανίδη!

Λίγο πριν η παρέα αναχωρήσει από την πρωτεύουσα, ανακοίνωσε στο Instagram το ταξίδι του, δημοσιεύοντας διάφορα στιγμιότυπα.

Δες φωτογραφίες:

Η παρέα απόλαυσε το πρωινό της λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα!

Read More

And More