Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το εντυπωσιακό τους ταξίδι στο Μαϊάμι, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο!

Στο Miami βρίσκονται εδώ και τρεις περίπου ημέρες ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Μπορεί ο παρουσιαστής του Survivor να έχει καθημερινά πολύωρα γυρίσματα για το reality επιβίωσης, ωστόσο πήρε άδεια για μερικές μέρες ώστε να κάνει μια ξεχωριστή απόδραση με τη σύζυγό του και να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί. Η μελαχρινή καλλονή βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες στην Αμερική και συγκεκριμένα στον Άγιο Δομίνικο και στην αγκαλιά του Σάκη και ζει υπέροχες καλοκαιρινές στιγμές κάνοντας τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά της εξωτικής Καραϊβικής.

Το ζευγάρι αποφάσισε να βρεθεί για δεύτερη φορά στο Miami (έχουν ταξιδέψει ξανά στο παρελθόν) για να χαλαρώσουν και να κάνουν διακοπές! Η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει τη κάθε στιγμή του ταξιδιού της με τον άντρα της ζωής της, ενώ δεν σταματάει να… δοκιμάζει ιδιαίτερα φαγητά! Σχεδόν καθημερινά μας δείχνει τα πιάτα που τρώει με τον Σάκη και απ’ ότι φαίνεται οι δυο τους δεν λυπούνται… τις θερμίδες!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο σε ένα μέρος στο οποίο είχαν την ευκαιρία να παίξουν παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας (virtual reality). Η μελαχρινή καλλονή διασκέδασε με τη ψυχή της, παρά το γεγονός ότι “έβλεπε” αράχνες να υπάρχουν τριγύρω της… Ο παρουσιαστής του Survivor, μάλιστα, πήρε ιδέες για τα νέα του επιχειρηματικά σχέδια, συνδυάζοντας έτσι ταξίδι αναψυχής με επαγγελματικούς σκοπούς!

Το πρόγραμμα όλη μέρα έχει βόλτες στην παραλία, φαγητό και φυσικά εξερεύνηση σε μέρη που δεν έχουν πάει ακόμη! Ως γνωστό, οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια και να αποκτούν νέες εμπειρίες.

Μπορεί στην Ελλάδα ο καιρός να μας τα χαλάει… αλλά στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Miami έχει υπέροχο και ηλιόλουστο καιρό!

Read More

And More