Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι στις Κάννες

Ταξίδι στις Κάννες για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, λίγο μετά την επιστροφή τους από τη Σίφνο, όπου και πέρασαν τις πασχαλινές τους διακοπές.

Το ζευγάρι γνωστοποίησε το νέο του ταξίδι στο εξωτερικό, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν μακριά από τις δίδυμες κόρες τους οι οποίες παρέμειναν πίσω στην Ελλάδα.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες:

Δεν είναι η πρώτη φορά όπου ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στις Κάννες αφού και το 2021 είχε ταξιδέψει προκειμένου να παρευρεθεί  σε ένα μεγάλο συνέδριο που αφορά σε τηλεοπτικά projects και παραγωγές σε όλον τον κόσμο.

Ενδεχομένως και αυτό το ταξίδι τους να περιλαμβάνει το ίδιο πρόγραμμα, μόνο που αυτή τη φορά στο πλευρό του βρίσκεται η Χριστίνα Μπόμπα.

Το ζευγάρι δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει τον ηλιόλουστο καιρό, κάνοντας βόλτες στην παραλία, απολαμβάνοντας φαγητό και παγωτό, όπως αποκαλύπτουν τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η Χριστίνα Μπόμπα πρόσφατα μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα με τις δίδυμες: «Τον πρώτο 1 με 1,5 χρόνο είχα αφοσιωθεί πάρα πολύ στις μικρές, δεν έκανα πράγματα, δεν δούλευα πολύ. Τώρα εδώ και περίπου 4 μήνες έχω ξεκινήσει να φεύγω κανονικά για 8 ώρες και όλα τα άλλα είναι μπέμπες, μπέμπες», είπε σε συνέντευξή της στη Χριστιάννα Αριστοτέλους και στον Alpha Κύπρου.

Δες τα παρακάτω βίντεο: 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

 

 

Read More

And More