Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το φωτογραφικό άλμπουμ του λαμπερού γάμου τους στην Σίφνο!

Ήταν ακριβώς όπως τον είχαν ονειρευτεί! Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ένωσαν τις ζωές τους – ύστερα από τρία χρόνια σχέσης – με μία ρομαντική αλλά και παραδοσιακή τελετή στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ, στο μαγευτικό νησί της Σίφνου. Ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz επισημοποίησε τη σχέση του με παπά και με κουμπάρους – τους στενούς τους φίλους Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη –το απόγευμα του Σαββάτου, πάνω στη θάλασσα, επισφραγίζοντας έτσι έναν μεγάλο έρωτα.

Στην λαμπερή τελετή έδωσαν το παρών η οικογένεια του ζευγαριού, οι αγαπημένοι του φίλοι τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό και οι στενοί του συνεργάτες. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρουσία των αγαπημένων του προσώπων και δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι παραπάνω από την πιο σημαντική ημέρα της ζωής του!

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρίσκονταν στο μαγευτικό νησί και σου μετέδωσαν όλα όσα έγιναν στον γάμο της Χριστίνας και του Σάκη!

Ο Σάκης Τανιμανίδης έφτασε από νωρίς το απόγευμα στο μικρό εκκλησάκι δίπλα στην θάλασσα, με συνοδεία μουσικών οργάνων, ενώ λίγο πριν καταφτάσει στην εκκλησία έσυρε πρώτος τον ποντιακό χορό (ο γνωστός παρουσιαστής έχει ποντιακή καταγωγή). Φυσικά στο πλευρό του βρισκόταν ο πατέρας του Στέφανος, η μητέρα του Ματούλα, ο αδερφός του Παναγιώτης και ο κουμπάρος του Μίλτος Καμπουρίδης. Οι γονείς του Σάκη δεν θα μπορούσαν να νιώσουν μεγαλύτερη περηφάνια για τον γιο τους, ο οποίος θα παντρευόταν επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του!

Λίγο μετά τις 19:00, όλα τα βλέμματα στράφηκαν προς την θάλασσα και στην εντυπωσιακή νύφη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία κατέφθασε στο εκκλησάκι με φουσκωτή βάρκα. Η καλλονή σύζυγος – πια – του Σάκη Τανιμανίδη έκλεψε τις εντυπώσεις ως νύφη, φορώντας ένα ανάλαφρο και αέρινο νυφικό, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη από την ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας Σίλια Κριθαριώτη και αναδείκνυε το υπέροχο κορμί που διαθέτει.

Φυσικά, η Χριστίνα έλαμπε μέσα στο δαντελένιο νυφικό της by Celia Kritharioti, όπου συνδύασε με ένα πέπλο, το οποίο ταίριαζε απόλυτα με το ελαφρύ σινιόν που επέλεξε για τα μαλλιά της. Όπως ήταν επόμενο, όταν ο Σάκης αντίκρισε την γυναίκα της ζωής του, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Από την άλλη, η Χριστίνα δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελά που θα παντρευόταν επιτέλους τον μεγάλο της έρωτα! Από το πλευρό της δεν έλειπαν η άκρως γοητευτική μητέρα της και η αδερφή της, Ελίνα Μπόμπα, οι οποίες έφτασαν στην εκκλησία με την κουμπάρα, Μαρίνα Βερνίκου.

Αμέσως μετά την τελετή, το νεόνυμφο ζευγάρι πόζαρε για τις αναμνηστικές γαμήλιες φωτογραφίες, λίγο πριν αναχωρήσει για το μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε για τους 400 περίπου καλεσμένους του, ακριβώς δίπλα στην παραλία, στην εξοχική κατοικία των κουμπάρων του. Η Χριστίνα και ο Σάκης φαίνονταν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, ενώ δεν δίστασαν να δείξουν στους φωτογράφους… τις βέρες τους! Για ακόμη μια φορά, ο παρουσιαστής του Survivor δεν έχασε το χιούμορ του και πόζαρε, κάνοντας αστείες γκριμάτσες, στο πλευρό της συζύγου του.

Με τους κουμπάρους τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη

Οι γονείς του Σάκη Τανιμανίδη, Στέφανος και Ματούλα Τανιμανίδη

Στον γάμο της χρονιάς, έδωσαν το παρών αρκετοί celebrities από την εγχώρια showbiz, όπως παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, επιχειρηματίες αλλά και σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες του Survivor. Ανάμεσα στους καλεσμένους που έλαμψαν με την παρουσία τους ήταν η Αθηνά Οικονομάκου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Χριστίνα Κοντοβά, η Μαρία Καλάβρια κ.α.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι:

Η αδερφή της Ελίνα Μπόμπα, η μητέρα της και η κουμπάρα του ζευγαριού Μαρίνα Βερνίκου

Η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο

Γιώργος Αγγελόπουλος

Γιώργος Λιανός

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Μπο

Νίκη Θωμοπούλου – Γιάννης Μαρακάκης

Τζώνη Καλημέρης – Χριστίνα Κοντοβά

Μαρία Καλάβρια – Δημήτρης Αλεξάνδρου

Αντώνης Τσαπατάκης

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Φανή Χαλκιά – Λούης Καραμάνος

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Νάσος Γαλακτερός – Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Μαρία Καλάβρια – Γιάννης Καγιούλης

Η εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ

Τα κουφέτα ήταν σε μπλε απόχρωση

Ο Σάκης Τανιμανίδης φτάνει στην εκκλησία και σέρνει τον χορό

Η πανέμορφη νύφη καταφτάνει στην εκκλησία με φουσκωτή βάρκα και κλέβει τις εντυπώσεις

Το νεόνυμφο ζευγάρι ποζάρει για τα φωτογραφικά φλας, λίγο μετά τον γάμο του

Η επιλογή της Σίφνου για τον γάμο τους

Πριν από καιρό το ζευγάρι είχε μοιραστεί το όνειρο για την ημέρα του γάμου του με τη Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη. Ονειρεύονταν να παντρευτούν σε ένα παρεκκλήσι κοντά στη θάλασσα και για εκείνους θα ήταν ιδανικό το μέρος του πάρτι να είναι πολύ κοντά στην εκκλησία για να μην ταλαιπωρηθούν οι καλεσμένοι.

Τότε οι κουμπάροι τους τους μίλησαν για το εκκλησάκι του Ταξιάρχη που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι τους στο Βαθύ στη Σίφνο – θα ήταν το ιδανικό location. Έτσι αυτό που ονειρεύονταν για το γάμο τους πήρε σάρκα και οστά και το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου έζησαν την πιο μαγική ημέρα της ζωής τους! Μια ημέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς από τους δύο, μιας και ήταν κάτι παραπάνω από υπέροχη και ξεχωριστή από όσο περίμεναν και οι ίδιοι!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More