Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το ταξίδι στην Μύκονο… δεν έχει τέλος! [pics,vid]

Στην Μύκονο έκανε απόβαση σχεδόν η μισή εγχώρια showbiz για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκίνησαν και επίσημα τις καλοκαιρινές τους διακοπές ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα με πρώτη στάση την Σίφνο, το νησί όπου σχεδόν πριν δύο χρόνια ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Και μπορεί ο γνωστός παρουσιαστής να επέστρεψε στην Αθήνα για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ωστόσο η καλλονή σύζυγός του συνέχισε το tour της στην πανέμορφη Μήλο.

Το Σαββατοκύριακο έφτασε, όμως, και το ζευγάρι έδωσε ραντεβού ξανά… στην Μύκονο! Ο Σάκης και η Χριστίνα επισκέφτηκαν το κοσμοπολίτικο νησί μαζί με τους κουμπάρους τους Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη και δεν σταμάτησαν τις βόλτες και τις βραδινές εξόδους στα Ματογιάννια. Μάλιστα, οι δύο κουμπάρες επισκέφτηκαν και το μπαρ του καλού τους φίλου, Μάνου Γαβρά και απόλαυσαν τα cocktails τους.

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν περίπατο στη χώρα της Μυκόνου και στη συνέχεια άραξαν στο σκάφος των κουμπάρων τους, όπου και απόλαυσαν δροσερές βουτιές στην καταγάλανη θάλασσα των Κυκλάδων!

Δες στιγμιότυπα:

Read More

And More