Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το ταξίδι τους στις Φιλιππίνες, ο τυφώνας και η βαρκάδα που δεν πήγαν ποτέ!

Ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στις Φιλιππίνες προετοίμαζαν τόσο καιρό ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, ωστόσο δεν στάθηκαν ιδιαίτερα τυχεροί όσον αφορά τον καιρό. Βλέπεις, ήδη από την Τρίτη η χώρα πλήττεται από τον τυφώνα Φανφόν, ο οποίος στο πέρασμά του έχει αφήσει καταστροφικές συνέπειες, όπως μεγάλες υλικές ζημιές, κατεστραμμένα σπίτια και πλημμυρισμένα χωριά. Το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να ταξιδέψει στο Palawan, με σκοπό να χαλαρώσει και να απολαύσει τον έρωτά του, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα!

Τα Χριστούγεννα μιας και δεν μπόρεσαν να βγουν, η Χριστίνα και ο Σάκης έμειναν στο σπίτι, τρώγοντας πίτσα και βλέποντας Netflix! Το επόμενο πρωί, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε βίντεο στα Instagram Stories της, αναφέροντας στους διαδικτυακούς της φίλους τι συμβαίνει στις Φιλιππίνες. Όπως αποκάλυψε η ίδια, εκείνη και ο σύζυγός της βρίσκονται στο νησί Coron στο οποίο το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι… βαρκάδα. Ωστόσο λόγω του τυφώνα έχει απαγορευτικό!

“Εχθές όλη μέρα φυσούσε, έβρεχε, γινόταν χαμός και σήμερα συνεχίζει”, είπε χαρακτηριστικά η μελαχρινή καλλονή, φορώντας το μαγιό της!

Read More

And More