Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Βραδινή έξοδος στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Ο χώρος της εστίασης έχει σηκώσει και πάλι τα ρολά του εδώ και λίγες εβδομάδες και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη άρχισαν τις βραδινές εξόδους. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που σε περίπου ένα μήνα θα κρατάει στην αγκαλιά του τις δύο κόρες του, παρά το απαιτητικό πρόγραμμα της καθημερινότητάς του, απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την παρέα του.

Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκαν στο μαγαζί του καλού φίλου τους και ηθοποιού, Μάνου Γαβρά, στο κέντρο της Αθήνας. Στην παρέα τους ήταν και η μικρότερη αδερφή της Χριστίνας, Ελίνα Μπόμπα, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αγγλία, όπου σπούδαζε, αλλά και η Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Όλοι μαζί ήπιαν το ποτό τους και απόλαυσαν τη συνάντησή τους μετά από καιρό! Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα, ως ενεργή χρήστης του Instagram, δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες από την έξοδό τους. Στην πρώτη φωτογραφία ποζάρει στο ασανσέρ με την αδερφή και τη φίλη της, ενώ στη δεύτερη τη βλέπουμε ανάμεσα στους αγαπημένους της κατά τη διάρκεια της βόλτας τους.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More