Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Χαλαρές στιγμές με τις κόρες τους στη Μύκονο λίγες ημέρες πριν τη βάφτιση

Στη Μύκονο βρίσκονται από το απόγευμα του Σαββάτου 11/9 ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τις δίδυμες κόρες τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να βαφτίσει τις δίδυμες κόρες του το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στην Μύκονο, στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου.

Νονοί τη μικρής Φιλίππα θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων λίγες ημέρες νωρίτερα για να οργανώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα συνεχίζουν να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές με τις μικρές τους.

Το απόγευμα της Κυριακής 11/9 η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας πως περνούν τα απογεύματά τους στο νησί.

Στο βίντεο ο Σάκης Τανιμανίδης προσπαθεί να πείσει τις κόρες του να μπουν στο αυτοκίνητο, εκείνες όμως φαίνεται πως έχουν άλλα σχέδια.

Δες τα στιγμιότυπα

Read More

And More