Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Χαλαρή βόλτα με τις δίδυμες κόρες τους στα βόρεια προάστια – Φωτογραφίες

Μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι στη Μύκονο και μετά την παραμυθένια βάφτιση των κοριτσιών τους, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους και στις δουλειές τους.

Ο παρουσιαστής αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες για το νέο project που έχει αναλάβει, το οποίο είναι το Dragon’s Den και θα προβάρεται μέσα από τη συχνότητα του ANT1.(Δες εδώ αναλυτικά)

Ο ίδιος όμως, κάθε φορά που οι υποχρεώσεις του του το επιτρέπουν φροντίζει να αφιερώνει το χρόνο τους στις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του και τις κόρες τους.

Πρόσφατα λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO! απαθανάτισε την οικογένεια Τανιμανίδη σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής και η σύζυγός τους εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό του Σαββατοκύριακου και βρέθηκαν στο εμπορικό κέντρο μαζί με την Αριάνα και τη Φιλίππα για να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό όλοι μαζί.

Οι τρυφεροί γονείς δεν σταμάτησαν να τρέχουν μαζί με τις κόρες τους, με τις μικρές να θέλουν να εξερευνήσουν κάθε πλευρά του εμπορικού κέντρου.

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164