Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Χριστουγεννιάτικη απόδραση στην Θεσσαλονίκη! [pics]

Μια μικρή απόδραση στη συμπρωτεύουσα έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης! Το ερωτευμένο ζευγάρι μοιράζεται την ίδια αγάπη για τα ταξίδια και τις εξορμήσεις και κάθε λίγο και λιγάκι μπαίνει στο αεροπλάνο για καινούργιους προορισμούς. Η Θεσσαλονίκη αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς του γνωστού παρουσιαστή, καθώς εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε. Έτσι ανεβαίνει αρκετά συχνά, με σκοπό να βλέπει τους γονείς του αλλά και τον αδερφό του, Παναγιώτη.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την Χριστίνα και τον Σάκη να καταφτάνουν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης από την Αθήνα! Οι δυο τους με casual look και κουβαλώντας τις βαλίτσες τους μόλις ανακάλυψαν ότι υπήρχαν paparazzi δεν δίστασαν να τους χαμογελάσουν!

Μάλιστα, στο αεροδρόμιο τους περίμενε και ο αδερφός του Σάκη, Παναγιώτης Τανιμανίδης, ο οποίος με το που τους είδε έτρεξε να τους αγκαλιάσει, ενώ σαν gentleman πήρε τη βαλίτσα της νύφης του. Ο Σάκης Τανιμανίδης να θυμίσουμε πως βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More