Σακκά – Καρυστινός: Μιλούν για τον έρωτα και το γάμο!

Σακκά – Καρυστινός: Μιλούν για τον έρωτα και το γάμο! | tlife.gr

Για την πορεία τους το χώρο της τηλεόρασης, τον έρωτα και το ενδεχόμενο του γάμου μίλησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς “Κούκλες”. Ο λόγος για την Λίνα σακκά και τον Αντώνη Καρυστινό, οι οποίοι αποκάλυψαν πτυχές της προσωπικής τους ζωής και μίλησαν για τις σχέσεις τους.

Μιλώντας στο «ΟΚ!» για το ρόλο της στη σειρά και τις τρεις συμπρωταγωνίστριές της, η Λίνα Σακκά ανέφερε πως στις “Κούκλες” υπάρχουν τέσσερις ισάξιοι γυναικείοι ρόλοι. “Έχω εμφανιστεί σε οκτώ σειρές που ήταν βασισμένες πάνω μου, οπότε ούτε απωθημένα έχω, ούτε χρειάζομαι κάτι παραπάνω. Δεν είμαι άπληστη… και πιστεύω πως οι άνθρωποι που είναι γεμάτοι δεν έχουν κόμπλεξ”, είπε και πρόσθεσε πως με την Δήμητρα Ματσούκα δεν υπήρχε κόντρα. “Με την Δήμητρα Ματσούκα μπορεί να μην κάνουμε παρέα, αλλά έχουμε μια γλυκιά επαγγελματική σχέση”, τόνισε.

Όσον αφορά το χώρο της δουλειάς και την κρίση, ο Αντώνης Καρυστινός έδωσε τη δική του εκδοχή και παραδέχτηκε πως έχουν υπάρξει παραγωγές στις οποίες συμμετέιχε και δεν έχει πληρωθεί ακόμη. “Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου που αυτήν τη στιγμή έχω δυο δουλειές, γιατί ξέρω πολύ κόσμο που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με ένα μισθό”, είπε και πρόσθεσε: “Έχω εργαστεί χωρίς να πληρωθώ. Ήμουν στην “Εργαζόμενη γυναίκα” και ούτε εγώ πήρα τα χρήματά μου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση στήθηκε μια ολόκληρη ιστορία, όπου μας ζητούσαν να τους δώσουμε μια μικρή παράταση, ώσπου κήρυξαν μια ωραιότηατη πτώχευση”.
Για το θέμα των σχέσεων, η Λίνα Σακκά δήλωσε πως δεν της αρέσει να νοσταλγεί τις παλιές αγάπες της και δεν κλαίει για τους χωρισμούς της. “Χαίρομαι γι’ αυτό που έζησα και δεν κλαίω για τους χωρισμούς μου. Είναι πολύ μεγάλο βήμα αυτό για ‘μένα”, είπε. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης δήλωσε ότι έχει υπάρξει μονογαμικός και μίλησε για τη συντροφό του. “Μένουμε μαζί. Για αρκετά χρόνια υπήρξα μονήρης, αλλά τώρα απολαμβάνω τη συμβίωση”, δήλωσε.
Πώς αντιμετωπίζουν οι δυο τους το θέμα της ζήλιας στις σχέσεις τους;
“Δεν ξέρω αν με έχουν απατήσει. Έχω ψάξει βέβαια μια φορά το κινητό του συντρόφου μου, αλλά ένιωσα τόση ντροπή που μετά δεν ήθελα να με ξέρει”, είπε η Λίνα Σακκά.
“Όταν ζηλεύω το αντιμετωπίζω με αυτοσαρκασμό. Δεν κάνω ακρότητες, αλλά μπορώ να καταλάβω αυτόν που στο πάθος του έρωτα, μπορεί να ψάξει το κινητό του συντρόφου του”, ανέφερε ο Αντώνης Καρυστινός.
Τέλος, όσον αφορά το θέμα του γάμου, η Λίνα Σακκά ανέφερε ότι: “Δεν έχω τίποτα εναντίον του γάμου, αλλά δεν θεωρώ απαραίτητο για όλους τους ανθρώπους να παντρεύονται”, ενώ, ο Αντώνης Καρυστινός δήλωσε το εξής: “Δεν θεωρώ ότι ο γάμος πάει μπροστά μια σχέση”.
Διάβασε περισσότερα στο «ΟΚ!» που κυκλοφορεί

READ more