Salma Hayek: Φωτογραφίζεται topless για εξώφυλλο γνωστού περιοδικού

Η 45χρονη ηθοποιός φωτογραφίζεται topless για το καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού Allure, σημειώνοντας τη δεύτερη φορά της σε εξώφυλλο περιοδικού ομορφιάς. Η Salma Hayek μιλά για τα πάντα! από το νεανικό στιλ της μέχρι την σχεδόν γυμνή της φωτογράφιση και τον γάμο της με το δισεκατομμυριούχο Francois-Henri Pinault, με τον οποίο έχει παντρευτεί από το 2009.

/

“Μακάρι να ήξερα όταν ήμουν νεότερη ότι θα ερωτευόμουν με τον τέλειο άνθρωπο”, είπε. “Ήμουν τόσο ανήσυχη, και έβγαινα με άνθρωπους που δεν θα έπρεπε να είχα βγει. Φτάνεις σε απελπισία, και αρχίζεις να βλέπεις θαυμάσια πράγματα στους λάθος ανθρώπους”.

Ο Pinault ήταν αυτός που την ενθάρρυνε να επιστρέψει στη δουλειά μετά τον τοκετό της κόρη τους, Βαλεντίνα, που γεννήθηκε το 2007. “Είπα, δεν νομίζω ότι θέλω να δουλέψω πια. Κι ήταν François ο οποίος είπε:”Ω, όχι, θα επιστρέψεις πίσω στη δουλειά.” Και είπα, δεν θέλω όμως. “Λοιπόν, θα γυρίσεις. Δεν θέλουμε μια τεμπέλα στο σπίτι. Αυτή δεν είναι η γυναίκα με την οποία παντρεύτηκα.”

/

Η Hayek συνέχισε: “Και τότε είπε κάτι τόσο όμορφο. “Δεν θέλω να στερηθείς τη δουλειά σου. Θέλω κι εγώ να την παρακολουθήσω. Και ο κόσμος δεν έχει δει το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ακόμα. Έτσι, δεν μπορείς να σταματήσεις μέχρι να κάνεις το καλύτερο που μπορείς”. Και με τον τρόπο του με έσπρωξε πραγματικά, εκεί έξω. Και είχε δίκιο.”

Read More

And More