Σάλμα Χάγιεκ – Η αποκάλυψη για την ερωτική σκηνή με τον Μπαντέρας στο Desperado: “Σπάραξα στο κλάμα”

Για το πώς αισθανόταν στα γυρίσματα της ερωτικής σκηνής με τον Αντόνιο Μπαντέρας στην ταινία Desperado μίλησε η Σάλμα Χάγιεκ σε συνέντευξή της στο podcast που φιλοξενήθηκε από τους Dax Shepard και Monica Padman.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι της δημιουργήθηκε τραύμα, γιατί στο ξεκίνημα της σκηνής άρχισε να κλαίει με λυγμούς και αγωνίστηκε πολύ για να τα καταφέρει. Εξήγησε, όμως, πως αυτό δε σχετίζεται με τον σκηνοθέτη ή τον συμπρωταγωνιστή της.

Η ίδια συμφώνησε να κάνει τη σκηνή σε κλειστό σετ με παρόντες μόνο τέσσερα άτομα. «Όταν ήταν να αρχίσουμε τα γυρίσματα, άρχισα να κλαίω» είπε και πρόσθεσε ότι έλεγε σε όσους ήταν παρόντες: «Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω. Φοβάμαι». 

«Ένα από τα πράγματα που φοβόμουν ήταν ο Αντόνιο, ήταν απόλυτα κύριος και τόσο καλός και ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, αλλά ήταν πολύ ελεύθερος. Δεν φοβόταν, για αυτόν δεν ήταν τίποτα. Άρχισα να κλαίω και σκεφτόμουν: “Θεέ μου. Αισθάνομαι απαίσια”. Και ένιωθα τέτοια ντροπή που έκλαιγα. Δεν έλεγα να αφήσω την πετσέτα. Προσπαθούσαν να με κάνουν να γελάσω. Την άφηνα για δυο δευτερόλεπτα και μετά έβαζα ξανά τα κλάματα. Αλλά το καταφέραμε. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε τη δεδομένη στιγμή».

Η διάσημη ηθοποιός, μάλιστα, κατέληξε επισημαίνοντας: «Σκεφτόμουν συνεχώς  τον πατέρα και τον αδερφό μου. Θα το δουν; Θα τους πειράξει; Οι άντρες δεν το έχουν αυτό. Ο πατέρας θα πει, “Ναι! Αυτός είναι ο γιος μου!”».

 

Read More

And More