Σάλο έχει προκαλέσει η δίωξη της 17χρονης που έσωσε την μητέρα της!

Σάλο έχει προκαλέσει η δίωξη της 17χρονης που έσωσε την μητέρα της! | tlife.gr

Η 36χρονη γυναίκα την οποία μαχαίρωσε ο 48χρονος σύζυγός της με τον οποίο ήταν σε διάσταση, νοσηλεύεται στη Χειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης. Δέχτηκε τρεις μαχαιριές στο λαιμό οι οποίες φαίνονται και στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Espresso. Οι κόρες της την έσωσαν από βέβαιο θάνατο.

»Oι κορούλες μου έκαναν τα πάντα για να με σώσου από τα χέρια του πατέρα τους. Όταν εκείνος μου επιτέθηκε με το μαχαίρι και εκείνες με είδαν μέσα στα αίματα πήραν ένα τηγάνι κι έναν πλάστη και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία ώσπου εκείνος τελικά έφυγε», είπε η 36χρονη μητέρα σε συγγενικά της πρόσωπα.

Ο 46χρονος θεωρώντας πως το θύμα τον απατά έπαθε κρίση και άρχισε να την μαχαιρώνει.Τότε του επιτέθηκαν οι κόρες του ηλικίας 17 και 10 ετών. Έφυγε τρέχοντας αλλά λίγο αργότερα τον συνέλλαβαν οι αστυνομικοί ζαλισμένο.

Το πιο εξωφρενικό είναι ότι η 17χρονη κοπέλα που προσπάθησε να σώσει την μητέρα της κατηγορείται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε βαθμό κακουργήματος. Ο δικηγόρος της έφηβης, κύριος Μιχάλης Χριστοφακάκης μίλησε στην Espresso και χαρακτήρισε το γεγονός ότι διώκεται ποινικά η 17χρονη ανεπίτρεπτο.

»Μιλάμε για μια ηρωίδα που ουσιαστικά έσωσε από βέβαιο θάνατο και τους δύο γονείς της αφού ο πατέρας της είχε σχεδιάσει τη δολοφονία της γυναίκας του και κατόπιν την αυτοκτονία του. Αντ’αυτού η κοπέλα ανταμείφθηκε με δυο μέρες κράτηση και άσκηση ποινικής δίωξης για βαριά σωματική βλάβη. Είναι άριστη μαθήτρια και έδινε εξετάσεις αλλά λόγω της κράτησής της, έχασε δύο μαθήματα», υποστηρίζει ο δικηγόρος της 17χρονης.

Δείτε το βίντεο:

READ more